Afgeronde projecten - Dorpshuis

Dorpshuis Eethen.
Het bestuur van het dorpshuis heeft op de laatste ALV van de Dorpsraad in januari 2020 om hulp gevraagd om hun bij te staan in adviezen voor veranderingen en continuering van het dorpshuis.
Twee leden van de dorpsraad m.n. Arie Arendse en Roy Goorden hebben met het bestuur van het dorpshuis al verschillende gesprekken gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er het één en ander grondig veranderd en aangepakt moet worden.
Het bestuur van het dorpshuis heeft deze personen de volmacht gegeven om een commissie te formeren en van daaruit de veranderingen/vernieuwing bij het besturen en beheren van de stichting Dorpshuis door te kunnen voeren.
Het plan van aanpak is inmiddels akkoord bevonden Wij hopen dat er een vernieuwing gaat ontstaan waardoor het dorpshuis weer optimaal in beeld komt.
nieuwsbrief dorpshuis kopHierboven ziet u het basis ontwerp van de eerste nieuwsbrief vanuit ons vernieuwde Dorpshuis. De Eerste nieuwsbrief kunt u ook hier nog lezen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijwilligers om de schouders er onder te zetten zijn zeer welkom.

de uitvoering aanleg wandelpark "De Lankert" is al ver gevorderd.
Nu is ook begonnen met de aanleg van de PumpTrack (crossbaan) de drainering is aangebracht en de bulten zullen ook snel in het zicht komen en dan de toplaag afwerking. We zoeken nog een aantal vrijwilligers voor hand en spandiensten. aanmelden kan bij Roy Goorden 06-51423349 of Piet Hobo 06-53332512
Hieronder een drone foto van Casper van de werkzaamheden op maandag 2 aug 2020.
De bomen zijn geplaatst. De opening heeft plaatsgevonden op meest Natte dag in het voorjaar van 2022